Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops Adictes Emprenyadors amb Botes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué probeert naar een medespeler te passen. Coromina speelt de bal door. Guillemot rent richting de bal. Guillemot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Emprenyadors amb Botes 0:1

36e minuut.
Capella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa onderschept slim de pass. Sansa passt de bal zonder na te denken. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr draait met de bal, schiet en ... Armengol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Freitas passt de bal met de wreef. Gener rent richting de bal. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 45%, Emprenyadors amb Botes 55%.
Llops Adictes - Emprenyadors amb Botes 0:1

52e minuut.
Coromina trapt de bal weg van het doel. Agelet kopt de bal weg. Capella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nasr is nu in balbezit. Nasr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Busqué speelt de bal door. Hernandes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peruga. Hernandes raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Freitas kopt de bal weg. Nasr heeft problemen om de bal te vangen. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Busqué passt de bal zonder na te denken. Llorenç rent richting de bal. Batallé onderschept slim de pass. Guillemot is nu in balbezit. Guillemot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 39%, Emprenyadors amb Botes 61%.
Llops Adictes - Emprenyadors amb Botes 0:1