Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Lletjos Guerrers i l`Esbart Dansaire
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sarrat kopt de bal weg. Civís bereikt de bal nog maar net als eerste. Civís passt de bal met de wreef. Caselles is nu in balbezit. Caselles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Guardiet passt de bal zonder na te denken. Sarrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarrat speelt de bal door. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Babot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freitas met de inworp. Carbó is nu in balbezit. Carbó geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Babot geeft een lange en hoge pass. Picanyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanyol passt de bal zonder na te denken. Carbó is nu in balbezit. Carbó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Canut met een sublieme pass. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó passt de bal zonder na te denken. Baradad rent richting de bal. Baradad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Català trapt de bal weg van het doel. Caselles bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles passt de bal in één keer door. Gelabert is nu in balbezit. Gelabert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guardiet met de inworp. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó draait met de bal, schiet en ... Català verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Vila geeft de bal voor. Inworp. Freitas met de inworp. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 44%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols Lletjos - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:0

51e minuut.
Català trapt de bal weg. Caselles kopt de bal weg. Biadera heeft problemen om de bal te vangen. Gelabert rent richting de bal. Gelabert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Ribes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mons speelt de bal door. Baradad is nu in balbezit. Baradad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Carbó heeft problemen om de bal te vangen. Guardiet kopt de bal weg. Vila is nu in balbezit. Baradad verovert de bal door een tackle van achteren. Baradad haalt uit met een fantastische trap. Català verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:0

59e minuut.
Sarrat geeft een lange en hoge pass. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Biadera rent richting de bal. Gelabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terratrèmols Lletjos - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:1

65e minuut.
Babot rent richting de bal. Freitas onderschept slim de pass. Freitas geeft de bal voor. Baradad rent richting de bal. Baradad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gelabert rent richting de bal. Picanyol is nu in balbezit. Picanyol passt de bal zonder na te denken. Baradad is nu in balbezit. Baradad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Guerrers i l`Esbart Dansaire 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 48%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 52%.
Terratrèmols Lletjos - Guerrers i l`Esbart Dansaire 2:1