Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emprenyadors amb Botes Terratrèmols Atlètic Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinca met een snelle inworp. Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó speelt de bal door. Abellan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morros geeft de bal voor. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abelló de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Terratrèmols Atlètic Club 1:0

12e minuut.
Peruga met een sublieme pass. Batallé is nu in balbezit. Batallé passt de bal zonder na te denken. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Busqué verovert de bal door een tackle van achteren. Dragó is nu in balbezit. Dragó passt de bal met de wreef. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abellan met een snelle inworp. Ferriol is nu in balbezit. Capella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferriol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferriol legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferriol heeft problemen om de bal te vangen. Ferriol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emprenyadors amb Botes - Terratrèmols Atlètic Club 1:1

23e minuut.
Ferriol rent richting de bal. Busqué verovert de bal door een tackle van achteren. Busqué speelt de bal door. Guillemot rent richting de bal. Guillemot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Terratrèmols Atlètic Club 2:1

30e minuut.
Tugues met een harde bal richting middenveld. Reyes kopt de bal weg. Muntanter speelt de bal door. Marsol rent richting de bal. Marsol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emprenyadors amb Botes - Terratrèmols Atlètic Club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors amb Botes 60%, Terratrèmols Atlètic Club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emprenyadors amb Botes - Terratrèmols Atlètic Club 2:2

52e minuut.
Klungelig pakt Muntanter de bal. Muntanter met een sublieme pass. Bonfill bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsol rent richting de bal. Marsol schiet op doel. Armengol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abellan neemt de hoekschop. Daar is Busqué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsol rent richting de bal. Marsol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Busqué met de inworp. Moliné is nu in balbezit. Moliné passt de bal in één keer door. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Ferriol de bal. Coromina is nu in balbezit. Ferriol begaat een overtreding. Ferriol krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Inworp. Peruga met de inworp. Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Servera geeft een hoge lob. Inworp. Peruga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batallé is nu in balbezit. Batallé haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors amb Botes 36%, Terratrèmols Atlètic Club 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emprenyadors amb Botes - Terratrèmols Atlètic Club 2:2