Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Atlètic Club Guerrers i l`Esbart Dansaire
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Gelabert rent richting de bal. Caselles is nu in balbezit. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles rent richting de bal. Caselles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sarrat verovert de bal door een tackle van achteren. Caselles rent richting de bal. Caselles met een sublieme pass. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Caselles kopt de bal weg. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Canut rent richting de bal. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Somoza heeft problemen om de bal te vangen. Caselles rent richting de bal. Caselles probeert naar een medespeler te passen. Gelabert rent richting de bal. Gelabert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:1

41e minuut.
Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert rent richting de bal. Caselles bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 54%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 46%.
Terratrèmols Atlètic Club - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:1

48e minuut.
Sarrat probeert de bal aan de voet te houden. Somoza rent richting de bal. Marsol verovert de bal door een tackle van achteren. Ferriol rent richting de bal. Ferriol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Muntanter passt de bal zonder na te denken. Babot bereikt de bal nog maar net als eerste. Babot met een sublieme pass. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abellan met een sublieme pass. Ferriol is nu in balbezit. Ferriol speelt de bal door. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tugues trapt de bal weg van het doel. Sarrat is nu in balbezit. Sarrat geeft de bal voor. Gelabert rent richting de bal. Gelabert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canut zal de hoekschop nemen. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:2

71e minuut.
Sarrat controleert de bal met de borst. Marsol is nu in balbezit. Somoza is nu in balbezit. Marsol verovert de bal door een tackle van achteren. Marsol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sarrat geeft de bal voor. Civís bereikt de bal nog maar net als eerste. Civís speelt de bal door. Caselles bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 52%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 48%.
Terratrèmols Atlètic Club - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:2