Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emprenyadors amb Botes Búfals Trencapins
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Capella verovert de bal door een tackle van achteren. Capella speelt de bal door. Daar is Guillemot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillemot haalt uit met een fantastische trap. Foradada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Búfals Trencapins 1:0

9e minuut.
Capella verovert de bal door een tackle van achteren. Capella met een sublieme pass. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Búfals Trencapins 2:0

12e minuut.
Casamitjana geeft de bal voor. Morros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pla begaat een overtreding. Pla krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Batlle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segalès rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonfill. Bonfill krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pla rent richting de bal. Guillemot verovert de bal door een tackle van achteren. Guillemot passt de bal in één keer door. Batallé rent richting de bal. Batallé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Búfals Trencapins 3:0

45e minuut.
Batallé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomà komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors amb Botes 40%, Búfals Trencapins 60%.
Emprenyadors amb Botes - Búfals Trencapins 3:0

50e minuut.
Gomà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomà passt de bal zonder na te denken. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aldosa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gomà probeert naar een medespeler te passen. Fans is nu in balbezit. Guillemot verovert de bal door een tackle van achteren. Gomà rent richting de bal. Gomà draait met de bal, schiet en ... Foradada bokst de bal weg. Klungelig pakt Aldosa de bal. Gomà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Morros rent richting de bal. Morros passt de bal met de wreef. Tarifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors amb Botes 39%, Búfals Trencapins 61%.
Emprenyadors amb Botes - Búfals Trencapins 3:0