Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emprenyadors amb Botes Guerrers i l`Esbart Dansaire
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bonfill geeft een lange en hoge pass. Inworp. Civís met een snelle inworp. Daar is Caselles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caselles geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Civís met een sublieme pass. Busqué is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caselles. Caselles krijgt een gele kaart. Busqué raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Busqué kan niet meer verder spelen. Morilla komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Capella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caselles. Capella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gener zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Civís kopt de bal weg. Daar is Bonfill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelabert is nu in balbezit. Gelabert haalt uit met een fantastische trap. Armengol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:1

26e minuut.
Guillemot passt de bal zonder na te denken. Canut bereikt de bal nog maar net als eerste. Canut geeft een lange en hoge pass. Gelabert rent richting de bal. Gelabert haalt uit met een fantastische trap. Armengol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:2

28e minuut.
Sarrat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peruga. Sarrat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camprodon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caselles kopt de bal weg. Gelabert rent richting de bal. Gelabert haalt uit met een fantastische trap. Armengol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:3

40e minuut.
Inworp. Civís met een snelle inworp. Daar is Caselles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caselles geeft een lange en hoge pass. Moliné kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors amb Botes 61%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 39%.
Emprenyadors amb Botes - Guerrers i l`Esbart Dansaire 0:3

48e minuut.
Català trapt de bal weg van het doel. Capella probeert de bal met de borst te controleren. Capella probeert naar een medespeler te passen. Guillemot rent richting de bal. Guillemot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Batallé is nu in balbezit. Sarrat onderschept slim de pass. Sarrat is nu in balbezit. Batallé rent richting de bal. Batallé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emprenyadors amb Botes - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:3

71e minuut.
Bonfill probeert naar een medespeler te passen. Coromina heeft problemen om de bal te vangen. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emprenyadors amb Botes 59%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 41%.
Emprenyadors amb Botes - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:3