Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escurçons Atlètic Llops Adictes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bernadó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernadó geeft een hoge lob. Cascudo kan de bal niet met de borst controleren. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rifé geeft een hoge lob. Daar is Torà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas geeft een lange en hoge pass. Barberà controleert de bal met de borst. Barberà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pou rent richting de bal. Dafis verovert de bal door een tackle van achteren. Pou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pou krijgt een gele kaart. Dafis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dafis kan niet meer verder spelen. Carbó komt het veld opgelopen. Bernadó met een snel genomen vrije trap. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Bonjorn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Llops Adictes 1:0

16e minuut.
Agelet heeft problemen om de bal te vangen. Duarte is nu in balbezit. Cascudo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torà legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bonjorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sansa verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa probeert naar een medespeler te passen. Freitas speelt de bal door. Barberà is nu in balbezit. Barberà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 41%, Llops Adictes 59%.
Escurçons Atlètic - Llops Adictes 1:0

75e minuut.
Pou met een sublieme pass. Torà rent richting de bal. Torà passt de bal met de wreef. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Agelet verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barberà de bal. Barberà draait met de bal, schiet en ... Masot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escurçons Atlètic - Llops Adictes 1:1

84e minuut.
Carbó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Freitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas passt de bal zonder na te denken. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Llops Adictes 1:2

86e minuut.
Daar is Llauradó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llauradó haalt uit met een fantastische trap. Homar kopt de bal weg. Guasch is nu in balbezit. Guasch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 41%, Llops Adictes 59%.
Escurçons Atlètic - Llops Adictes 1:2