Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs Adictes Caragols pirats del karma
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cirera rent richting de bal. Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Colell is nu in balbezit. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Montellà is nu in balbezit. Montellà passt de bal met de wreef. Cirera rent richting de bal. Boada onderschept slim de pass. Boada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Portas probeert naar een medespeler te passen. Montellà is nu in balbezit. Montellà geeft een hoge lob. Colell rent richting de bal. Colell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Caragols pirats del karma 1:0

14e minuut.
Ansàs probeert naar een medespeler te passen. Boada is nu in balbezit. Boada met een sublieme pass. Colell is nu in balbezit. Colell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Montellà rent richting de bal. Montellà geeft een hoge lob. Sagarra kopt de bal weg. Boada is nu in balbezit. Boada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trullols geeft een hoge lob. Portas kopt de bal weg. Torras is nu in balbezit. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Portas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal met de wreef. Daar is Agüera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Agüera is nu in balbezit. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüera verovert de bal door een tackle van achteren. Agüera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ànecs Adictes - Caragols pirats del karma 1:1

45e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Agüera bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüera draait met de bal, schiet en ... Baradad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Caragols pirats del karma 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 47%, Caragols pirats del karma 53%.
Ànecs Adictes - Caragols pirats del karma 1:2

61e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Guilló is nu in balbezit. Guilló passt de bal zonder na te denken. Colell is nu in balbezit. Colell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà geeft een hoge lob. Daar is Adans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colell rent richting de bal. Colell draait met de bal, schiet en ... Querol bokst de bal weg.

71e minuut.
Torras passt de bal in één keer door. Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà passt de bal met de wreef. Colell is nu in balbezit. Colell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Taulats rent richting de bal. Taulats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Colell probeert de bal aan de voet te houden. Boada rent richting de bal. Portas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada verovert de bal door een tackle van achteren. Boada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 53%, Caragols pirats del karma 47%.
Ànecs Adictes - Caragols pirats del karma 1:2