Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges pirats del karma Guerrers i l`Esbart Dansaire
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Civís probeert naar een medespeler te passen. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Saboia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barberà de bal. Barberà passt de bal zonder na te denken. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Babot rent richting de bal. Llorenç verovert de bal door een tackle van achteren. Llorenç speelt de bal door. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:0

34e minuut.
Obradors geeft een hoge lob. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre onderschept slim de pass. Grandpierre schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 35%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 65%.
Engranatges pirats del karma - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:0

57e minuut.
Serra rent richting de bal. Caselles verovert de bal door een tackle van achteren. Caselles schiet op doel. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Saboia heeft problemen om de bal te vangen. Saboia probeert naar een medespeler te passen. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grandpierre passt de bal zonder na te denken. Llorenç rent richting de bal. Llorenç passt de bal met de wreef. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vila geeft de bal voor. Civís kopt de bal weg. Obradors rent richting de bal. Gelabert is nu in balbezit. Civís geeft een hoge lob. Batallé bokst de bal weg.

79e minuut.
Gelabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert passt de bal zonder na te denken. Caselles heeft problemen om de bal te vangen. Gelabert is nu in balbezit. Gelabert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 46%, Guerrers i l`Esbart Dansaire 54%.
Engranatges pirats del karma - Guerrers i l`Esbart Dansaire 1:0