Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Atlètic Club Escurçons Atlètic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Marsol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peremiquel komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Llauradó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guasch is nu in balbezit. Buixeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buixeda krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Peremiquel probeert de bal aan de voet te houden. Llauradó bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Escurçons Atlètic 1:0

23e minuut.
Servera met een harde bal richting middenveld. Llauradó kopt de bal weg. Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carbó rent richting de bal. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Bernadó bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Castellà passt de bal met de wreef. Peremiquel is nu in balbezit. Nebot rent richting de bal. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Escurçons Atlètic 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Escabrós de bal. Escabrós probeert naar een medespeler te passen. Castellà rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Escurçons Atlètic 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 57%, Escurçons Atlètic 43%.
Terratrèmols Atlètic Club - Escurçons Atlètic 2:1

50e minuut.
Servera geeft de bal voor. Klungelig pakt Rifé de bal. Llauradó speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Torà raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramonatxo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Reyes met de inworp. Muntanter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntanter speelt de bal door. Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Escurçons Atlètic 3:1

90e minuut.
Carbó passt de bal in één keer door. Llauradó bereikt de bal nog maar net als eerste. Llauradó speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 60%, Escurçons Atlètic 40%.
Terratrèmols Atlètic Club - Escurçons Atlètic 3:1