Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges pirats del karma Llops Adictes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Grandpierre is nu in balbezit. Llorenç verovert de bal door een tackle van achteren. Agelet speelt de bal door. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Obradors bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradors geeft de bal voor. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre draait met de bal, schiet en ... Cascudo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Agelet rent richting de bal. Agelet geeft een hoge lob. Bondància is nu in balbezit. Barberà onderschept slim de pass. Barberà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Llops Adictes 0:1

35e minuut.
Barberà bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberà onderschept slim de pass. Sansa onderschept slim de pass. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Llops Adictes 0:2

45e minuut.
Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas passt de bal met de wreef. Agelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre verovert de bal door een tackle van achteren. Grandpierre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 48%, Llops Adictes 52%.
Engranatges pirats del karma - Llops Adictes 0:2

49e minuut.
Barberà is nu in balbezit. Bondància bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberà onderschept slim de pass. Sansa rent richting de bal. Sansa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grandpierre draait met de bal, schiet en ... Homar kopt de bal weg. Klungelig pakt Agelet de bal. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barberà de bal. Barberà schiet op doel. Batallé werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Saboia passt de bal zonder na te denken. Agelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Agelet passt de bal zonder na te denken. Barberà is nu in balbezit. Barberà draait met de bal, schiet en ... Bonjorn bokst de bal weg.

89e minuut.
Agelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Agelet geeft een hoge lob. Gorgorio is nu in balbezit. Barberà onderschept slim de pass. Barberà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 58%, Llops Adictes 42%.
Engranatges pirats del karma - Llops Adictes 0:2