Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrers i l`Esbart Dansaire Helicòpters Baixabarrancs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Escura is nu in balbezit. Escura speelt de bal door. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivera verovert de bal door een tackle van achteren. Sivera schiet op doel. Català probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou onderschept slim de pass. Bou speelt de bal door. Grabiel rent richting de bal. Grabiel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sivera heeft problemen om de bal te vangen. Sarrat rent richting de bal. Sarrat met een sublieme pass. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Buixeda is nu in balbezit. Buixeda geeft de bal voor. Caselles bereikt de bal nog maar net als eerste. Caselles draait met de bal, schiet en ... Picasso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers i l`Esbart Dansaire - Helicòpters Baixabarrancs 1:0

28e minuut.
Somoza verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiel rent richting de bal. Grabiel speelt de bal door. Sivera heeft problemen om de bal te vangen. Sivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Somoza rent richting de bal. Somoza passt de bal zonder na te denken. Camprodon rent richting de bal. Sivera verovert de bal door een tackle van achteren. Sivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers i l`Esbart Dansaire 58%, Helicòpters Baixabarrancs 42%.
Guerrers i l`Esbart Dansaire - Helicòpters Baixabarrancs 1:0

55e minuut.
Somoza rent richting de bal. Somoza probeert naar een medespeler te passen. Gelabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert schiet op doel. Picasso probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cartes rent richting de bal. Caselles rent richting de bal. Caselles passt de bal in één keer door. Escura bereikt de bal nog maar net als eerste. Escura geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tubau met een sublieme pass. Sivera rent richting de bal. Somoza begaat een overtreding. Somoza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers i l`Esbart Dansaire 42%, Helicòpters Baixabarrancs 58%.
Guerrers i l`Esbart Dansaire - Helicòpters Baixabarrancs 1:0