Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escurçons Atlètic Emprenyadors amb Botes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Carbó rent richting de bal. Capella verovert de bal door een tackle van achteren. Capella speelt de bal door. Guillemot rent richting de bal. Guillemot haalt uit met een fantastische trap. Masot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Busqué probeert de bal aan de voet te houden. Carbó verovert de bal door een tackle van achteren. Carbó met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Armengol bokst de bal weg.

25e minuut.
Busqué verovert de bal door een tackle van achteren. Guillemot probeert de bal met de borst te controleren. Bonjorn rent richting de bal. Carbó rent richting de bal. Carbó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bonfill de bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gomà bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Emprenyadors amb Botes 1:0

30e minuut.
Morros verovert de bal door een tackle van achteren. Bonjorn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morros. Morros krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Coromina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escabrós met een snelle inworp. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó geeft de bal voor. Paal! Bonfill heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Emprenyadors amb Botes 2:0

45e minuut.
Guasch met een snelle inworp. Klungelig pakt Carbó de bal. Carbó passt de bal zonder na te denken. Bonjorn rent richting de bal. Bonjorn draait met de bal, schiet en ... Armengol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 45%, Emprenyadors amb Botes 55%.
Escurçons Atlètic - Emprenyadors amb Botes 2:0

64e minuut.
Carbó is nu in balbezit. Capella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carbó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capella geeft de bal voor. Carbó kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Guasch onderschept slim de pass. Guasch geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel. Armengol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Emprenyadors amb Botes 3:0

80e minuut.
Bonjorn is nu in balbezit. Llauradó is nu in balbezit. Llauradó passt de bal met de wreef. Carbó rent richting de bal. Carbó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 44%, Emprenyadors amb Botes 56%.
Escurçons Atlètic - Emprenyadors amb Botes 3:0