Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges pirats del karma Terratrèmols Atlètic Club
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cinca geeft een hoge lob. Obradors kopt de bal weg. Ferriol speelt de bal door. Castellà rent richting de bal. Castellà haalt uit met een fantastische trap. Paal! Batallé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terratrèmols Atlètic Club 0:1

18e minuut.
Saboia met een sublieme pass. Grandpierre rent richting de bal. Servera is nu in balbezit. Grandpierre onderschept slim de pass. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Engranatges pirats del karma - Terratrèmols Atlètic Club 1:1

23e minuut.
Muntanter is nu in balbezit. Barberà verovert de bal door een tackle van achteren. Barberà probeert naar een medespeler te passen. Llorenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorenç geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Muntanter bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberà onderschept slim de pass. Barberà probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grandpierre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandpierre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 38%, Terratrèmols Atlètic Club 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Engranatges pirats del karma - Terratrèmols Atlètic Club 1:1

50e minuut.
Ferriol rent richting de bal. Castellà is nu in balbezit. Ferriol is nu in balbezit. Castellà is nu in balbezit. Castellà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ferriol rent richting de bal. Saboia onderschept slim de pass. Saboia speelt de bal door. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra geeft een lange en hoge pass. Servera is nu in balbezit. Llorenç verovert de bal door een tackle van achteren. Llorenç geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Serra geeft een lange en hoge pass. Abelló heeft problemen om de bal te vangen. Barberà rent richting de bal. Barberà haalt uit met een fantastische trap. Abelló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Serra is nu in balbezit. Serra passt de bal in één keer door. Muntanter rent richting de bal. Barberà rent richting de bal. Barberà haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 36%, Terratrèmols Atlètic Club 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Engranatges pirats del karma - Terratrèmols Atlètic Club 1:1