Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helicòpters Baixabarrancs Martells Ferotges
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Albós de bal onder controle te krijgen. Pintat rent richting de bal. Pintat schiet op doel. Picasso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Grabiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal met de wreef. Pintat is nu in balbezit. Pintat haalt uit met een fantastische trap. Picasso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Baixabarrancs 56%, Martells Ferotges 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 0:0

50e minuut.
Alibert speelt de bal door. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanes geeft een lange en hoge pass. Adella kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alibert rent richting de bal. Grabiel onderschept slim de pass. Grabiel passt de bal in één keer door. Sivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grabiel is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil speelt de bal door. Pintat is nu in balbezit. Pintat draait met de bal, schiet en ... Picasso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alibert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peruga de bal. Pintat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova is nu in balbezit. Vilanova draait met de bal, schiet en ... Picasso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Adella passt de bal met de wreef. Pintat heeft problemen om de bal te vangen. Peruga is nu in balbezit. Pintat onderschept slim de pass. Pintat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 0:1

84e minuut.
Alibert is nu in balbezit. Alibert geeft een lange en hoge pass. Daar is Pintat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintat schiet op doel. Picasso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Baixabarrancs 58%, Martells Ferotges 42%.
Helicòpters Baixabarrancs - Martells Ferotges 0:2