Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Lletjos Emprenyadors amb Botes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Mons rent richting de bal. Mons passt de bal in één keer door. Gener is nu in balbezit. Roure is nu in balbezit. Roure draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Armengol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Emprenyadors amb Botes 1:0

23e minuut.
Guardiet heeft problemen om de bal te vangen. Moliné geeft een lange en hoge pass. Guillemot rent richting de bal. Gomà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Picanyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanyol passt de bal zonder na te denken. Morros rent richting de bal. Morros geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terratrèmols Lletjos - Emprenyadors amb Botes 1:1

36e minuut.
Guardiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardiet passt de bal zonder na te denken. Roure is nu in balbezit. Roure schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coromina de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Armengol probeert naar een medespeler te passen. Casanovas kopt de bal weg. Roure bereikt de bal nog maar net als eerste. Roure draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 58%, Emprenyadors amb Botes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols Lletjos - Emprenyadors amb Botes 1:1

53e minuut.
Mons rent richting de bal. Mons geeft een hoge lob. Bonfill bereikt de bal nog maar net als eerste. Roure verovert de bal door een tackle van achteren. Roure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbó rent richting de bal. Carbó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Lletjos - Emprenyadors amb Botes 2:1

58e minuut.
Capella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freitas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Capella geeft een lange en hoge pass. Moliné kopt de bal weg. Klungelig pakt Busqué de bal. Roure rent richting de bal. Roure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Biadera geeft een lange en hoge pass. Roure is nu in balbezit. Roure passt de bal zonder na te denken. Carbó is nu in balbezit. Carbó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Capella rent richting de bal. Capella passt de bal zonder na te denken. Busqué kan de bal niet met de borst controleren. Carbó is nu in balbezit. Carbó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Lletjos 56%, Emprenyadors amb Botes 44%.
Terratrèmols Lletjos - Emprenyadors amb Botes 2:1