Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimonis sense Mandra Llamps de la Neu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rosal passt de bal in één keer door. Rosselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosselló passt de bal in één keer door. Alís bereikt de bal nog maar net als eerste. Alís haalt uit met een fantastische trap. Remauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 0:1

9e minuut.
Ortego passt de bal zonder na te denken. Isla rent richting de bal. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 1:1

11e minuut.
Rosal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortego probeert naar een medespeler te passen. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla schiet op doel. le Bris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Julià probeert naar een medespeler te passen. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Lemos draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Julià met de inworp. Isla geeft de bal voor. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos haalt uit met een fantastische trap. le Bris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 2:1

25e minuut.
Rosselló probeert de bal aan de voet te houden. Isla kopt de bal weg. Llobet rent richting de bal. Lemos onderschept slim de pass. Lemos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Llobet rent richting de bal. Isla verovert de bal door een tackle van achteren. Isla probeert naar een medespeler te passen. Lemos rent richting de bal. Lemos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimonis sense Mandra 51%, Llamps de la Neu 49%.
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 3:1

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Llobet de bal onder controle te krijgen. Garrallà probeert naar een medespeler te passen. Colldecarrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alís verovert de bal door een tackle van achteren. Alís haalt uit met een fantastische trap. Remauri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Petxa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delbecque met een snelle inworp. Segalàs rent richting de bal. Segalàs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Delbecque probeert naar een medespeler te passen. Alís is nu in balbezit. Segalàs rent richting de bal. Segalàs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Colldecarrera de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Civís geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alís is nu in balbezit. Alís schiet op doel. Remauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 3:2

80e minuut.
Vergés bereikt de bal nog maar net als eerste. Llobet rent richting de bal. Llobet passt de bal in één keer door. Alís rent richting de bal. Alís draait met de bal, schiet en ... Remauri bokst de bal weg.

89e minuut.
Rosal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delbecque met een snelle inworp. Segalàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalàs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimonis sense Mandra 64%, Llamps de la Neu 36%.
Dimonis sense Mandra - Llamps de la Neu 3:2