Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges sense Closca Avions Forts
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Castellà probeert de bal met de borst te controleren. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual met een sublieme pass. Treserra rent richting de bal. Treserra schiet op doel. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chabrier is nu in balbezit. Chabrier geeft een hoge lob. Servera kopt de bal weg. Nagual is nu in balbezit. Nagual schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Cabó speelt de bal door. Viladomat is nu in balbezit. Viladomat draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Treserra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viladomat rent richting de bal. Viladomat geeft een hoge lob. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rogé rent richting de bal. Rogé passt de bal met de wreef. Chabrier heeft problemen om de bal te vangen. Nagual rent richting de bal. Nagual haalt uit met een fantastische trap. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges sense Closca 63%, Avions Forts 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Engranatges sense Closca - Avions Forts 0:0

48e minuut.
Treserra is nu in balbezit. Niubò verovert de bal door een tackle van achteren. Castellà is nu in balbezit. Castellà geeft de bal voor. Robirosa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cornellà is nu in balbezit. Castellà onderschept slim de pass. Castellà met een sublieme pass. Treserra is nu in balbezit. Treserra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sot geeft een hoge lob. Daar is Cabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez is nu in balbezit. Cabó onderschept slim de pass. Cabó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Avions Forts 0:1

81e minuut.
Cornellà rent richting de bal. Castellà onderschept slim de pass. Castellà probeert naar een medespeler te passen. Cabó is nu in balbezit. Cabó haalt uit met een fantastische trap. Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges sense Closca - Avions Forts 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges sense Closca 53%, Avions Forts 47%.
Engranatges sense Closca - Avions Forts 0:2