Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminants amb espardenyes Destralers Forts
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Dallerès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francès is nu in balbezit. Francès passt de bal zonder na te denken. Cairat is nu in balbezit. Cairat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pintat rent richting de bal. Pintat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baixenc geeft de bal voor. Farré rent richting de bal. Pintat onderschept slim de pass. Daar is Cairat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cairat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Farré is nu in balbezit. Franc verovert de bal door een tackle van achteren. Farré is nu in balbezit. Franc onderschept slim de pass. Franc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Març met een sublieme pass. Morera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moles de bal. Santuré rent richting de bal. Santuré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminants amb espardenyes - Destralers Forts 0:1

32e minuut.
Març geeft een hoge lob. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera met een sublieme pass. Santuré bereikt de bal nog maar net als eerste. Santuré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Francès geeft een lange en hoge pass. Queval is nu in balbezit. Queval geeft een hoge lob. Cairat is nu in balbezit. Cairat schiet op doel. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Baixenc met de inworp. Dallerès bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera verovert de bal door een tackle van achteren. Morera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dallerès speelt de bal door. Cairat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairat passt de bal zonder na te denken. Pintat is nu in balbezit. Pintat schiet op doel. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminants amb espardenyes 52%, Destralers Forts 48%.
Caminants amb espardenyes - Destralers Forts 0:1

76e minuut.
Moles kopt de bal weg. Morera met een sublieme pass. Santuré is nu in balbezit. Santuré schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moles de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminants amb espardenyes 55%, Destralers Forts 45%.
Caminants amb espardenyes - Destralers Forts 0:1