Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols pirats del karma Llamps de la Neu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lleig trapt de bal weg. Rosselló kopt de bal weg. Klungelig pakt Manresa de bal. Alís rent richting de bal. Alís draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gaspà bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho onderschept slim de pass. Carvalho passt de bal met de wreef. Franch bereikt de bal nog maar net als eerste. Franch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols pirats del karma - Llamps de la Neu 1:0

13e minuut.
Alís bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrallà is nu in balbezit. Daar is Alís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrallà bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrallà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Llobet onderschept slim de pass. Franch rent richting de bal. Alemany is nu in balbezit. Carreres bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Etxeberria rent richting de bal. Garrallà is nu in balbezit. Garrallà probeert naar een medespeler te passen. Alís bereikt de bal nog maar net als eerste. Alís haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Garrallà verovert de bal door een tackle van achteren. Garrallà passt de bal zonder na te denken. Guillemó bereikt de bal nog maar net als eerste. Alís verovert de bal door een tackle van achteren. Alís haalt uit met een fantastische trap. Cholo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

44e minuut.
Klungelig pakt Dafis de bal. Yaqüe verovert de bal door een tackle van achteren. Garrallà speelt de bal door. Alís rent richting de bal. Alís draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terratrèmols pirats del karma - Llamps de la Neu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols pirats del karma 55%, Llamps de la Neu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols pirats del karma - Llamps de la Neu 1:1

69e minuut.
Daar is Dafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaqüe onderschept slim de pass. Yaqüe passt de bal zonder na te denken. Alís is nu in balbezit. Alís draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols pirats del karma - Llamps de la Neu 1:2

83e minuut.
Llobet onderschept slim de pass. Alemany onderschept slim de pass. Alemany met een sublieme pass. Klungelig pakt Franch de bal. Franch schiet op doel. le Bris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tutusaus rent richting de bal. Tutusaus geeft een lange en hoge pass. Rubí speelt de bal door. Tutusaus rent richting de bal. Tutusaus geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terratrèmols pirats del karma - Llamps de la Neu 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols pirats del karma 48%, Llamps de la Neu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols pirats del karma - Llamps de la Neu 2:2