Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandallers i l`Esbart Dansaire Old Guys Here
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft de bal voor. Figueres probeert de bal aan de voet te houden. Denti is nu in balbezit. Denti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Casademunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan probeert naar een medespeler te passen. Fàbrega is nu in balbezit. Fàbrega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Amat rent richting de bal. Amat geeft een hoge lob. Taulats probeert de bal aan de voet te houden. Fàbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Fàbrega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Casademunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademunt passt de bal zonder na te denken. Cot rent richting de bal. Denti bereikt de bal nog maar net als eerste. Denti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Old Guys Here 1:0

31e minuut.
Carmany is nu in balbezit. Carmany probeert naar een medespeler te passen. Montellà is nu in balbezit. Montellà passt de bal met de wreef. Fàbrega geeft een hoge lob. Sala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Costes met een sublieme pass. Taulats heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peremiquel. Taulats raakt geblesseerd tijdens het duel. Fàbrega komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bazan onderschept slim de pass. Bazan geeft een hoge lob. Montellà kopt de bal weg. Fàbrega rent richting de bal. Fàbrega haalt uit met een fantastische trap. Sala bokst de bal weg.

41e minuut.
Montellà rent richting de bal. Montellà passt de bal in één keer door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Denti verovert de bal door een tackle van achteren. Denti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandallers i l`Esbart Dansaire 43%, Old Guys Here 57%.
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Old Guys Here 1:0

86e minuut.
Montoto is nu in balbezit. Carmany tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montoto raakt geblesseerd tijdens het duel. Albà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cot rent richting de bal. Cot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandallers i l`Esbart Dansaire 47%, Old Guys Here 53%.
Grandallers i l`Esbart Dansaire - Old Guys Here 1:0