Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terminèitors i prou Cantants i els 7 nanets
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ventalló passt de bal zonder na te denken. Comella is nu in balbezit. Salvals rent richting de bal. Comella onderschept slim de pass. Comella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Llorens trapt de bal weg. Beixaconill kopt de bal weg. Klungelig pakt Moreiro de bal. Freixas rent richting de bal. Freixas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Balsells met een sublieme pass. Salvals is nu in balbezit. Comella maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Comella naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Freixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freixas passt de bal met de wreef. Daar is Ventalló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freixas rent richting de bal. Freixas schiet op doel. De bal raakt de paal. Albà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft een hoge lob. Salvals probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saus rent richting de bal. Saus schiet op doel. Llorens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Alves geeft de bal voor. Amaral rent richting de bal. Amaral passt de bal zonder na te denken. Saus rent richting de bal. Saus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terminèitors i prou - Cantants i els 7 nanets 1:0

43e minuut.
Amaral rent richting de bal. Blasi is nu in balbezit. Bernaus maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bernaus naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terminèitors i prou 63%, Cantants i els 7 nanets 37%.
Terminèitors i prou - Cantants i els 7 nanets 1:0

67e minuut.
Amaral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldosa is nu in balbezit. Aldosa probeert naar een medespeler te passen. Freixas rent richting de bal. Freixas schiet op doel. Albà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Balsells geeft een hoge lob. Inworp. Blasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Beixaconill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beixaconill geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Iglesias onderschept slim de pass. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luena de bal. Saus is nu in balbezit. Saus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terminèitors i prou 54%, Cantants i els 7 nanets 46%.
Terminèitors i prou - Cantants i els 7 nanets 1:0