Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirates amb Mangala Paperines Club de Maniàtics
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Doeltrap. Marquès trapt de bal weg. Gou kopt de bal weg. Lamelas rent richting de bal. Lamelas draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Bordons geeft een hoge lob. Inworp. Gou met de inworp. Guàrdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guàrdia geeft een hoge lob. Marquès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Jordana met de inworp. Bordons rent richting de bal. Guàrdia onderschept slim de pass. Guàrdia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bernat geeft de bal voor. Daar is Jordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarifa maakt een afschuwelijke overtreding. Tarifa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Moral trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mora de bal. Bernat rent richting de bal. Bernat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bernat haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Montanya de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tarifa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pallarols maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Lamelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lòpez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelas onderschept slim de pass. Orosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosa haalt uit met een fantastische trap. Marquès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 57%, Paperines Club de Maniàtics 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirates amb Mangala - Paperines Club de Maniàtics 0:0

54e minuut.
Àlvarez de Fukate met de inworp. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora probeert naar een medespeler te passen. Àlvarez de Fukate rent richting de bal. Àlvarez de Fukate geeft de bal voor. Moral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Àlvarez de Fukate geeft een hoge lob. Lamelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lòpez rent richting de bal. Lamelas onderschept slim de pass. Lamelas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gou verovert de bal door een tackle van achteren. Gou geeft een hoge lob. Lòpez heeft problemen om de bal te vangen. Lamelas is nu in balbezit. Lamelas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gou is nu in balbezit. Gou passt de bal zonder na te denken. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat draait met de bal, schiet en ... Moral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Paperines Club de Maniàtics 1:0

74e minuut.
Jordana is nu in balbezit. Jordana geeft een lange en hoge pass. Gou is nu in balbezit. Gou geeft een lange en hoge pass. Guàrdia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 50%, Paperines Club de Maniàtics 50%.
Pirates amb Mangala - Paperines Club de Maniàtics 1:0