Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minyons Lletjos Óssos Esportiu Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Garcia met de inworp. Dragó is nu in balbezit. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó verovert de bal door een tackle van achteren. Dragó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Rodrigues de bal. Dragó onderschept slim de pass. Montoto geeft een lange en hoge pass. Daar is Andorrà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andorrà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Duró probeert de bal aan de voet te houden. Garcia rent richting de bal. Garcia haalt uit met een fantastische trap. Toscano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Solana geeft de bal voor. Març probeert naar een medespeler te passen. Solana heeft problemen om de bal te vangen. Solana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bernadó de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Montoto rent richting de bal. Montoto speelt de bal door. Bernadó kan de bal niet met de borst controleren. Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Toscano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Montoto rent richting de bal. Montoto passt de bal met de wreef. Daar is Ortís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andorrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorrà draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Llach is nu in balbezit. Solana rent richting de bal. Solana passt de bal in één keer door. Andorrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorrà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyons Lletjos 48%, Óssos Esportiu Club 52%.
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Cerni de bal. Dragó rent richting de bal. Dragó probeert naar een medespeler te passen. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 1:1

59e minuut.
Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Solana rent richting de bal. Solana passt de bal met de wreef. Andorrà rent richting de bal. Andorrà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Toscano met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Solana de bal. Solana speelt de bal door. Andorrà is nu in balbezit. Andorrà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues met een sublieme pass. Solana speelt de bal door. Andorrà heeft problemen om de bal te vangen. Andorrà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 1:2

68e minuut.
Andorrà is nu in balbezit. Dragó verovert de bal door een tackle van achteren. Dragó passt de bal met de wreef. Alís bereikt de bal nog maar net als eerste. Alís geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Montoto verovert de bal door een tackle van achteren. Montoto speelt de bal door. Duró is nu in balbezit. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... Toscano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ortís geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solana rent richting de bal. Solana geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 1:3

87e minuut.
Dragó passt de bal zonder na te denken. Cerni heeft problemen om de bal te vangen. Cerni speelt de bal door. Andorrà rent richting de bal. Andorrà haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyons Lletjos 53%, Óssos Esportiu Club 47%.
Minyons Lletjos - Óssos Esportiu Club 1:4