Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
els ziga-zaga Adictes Ànecs a l`atac
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Abellí met een sublieme pass. Cavaller is nu in balbezit. Massip maakt een afschuwelijke overtreding. Massip is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Daar is Grabiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cerbós de bal. Cavaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fernandes geeft de bal voor. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Cavaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaller draait met de bal, schiet en ... Paal! Jaume verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Viciat onderschept slim de pass. Claverol begaat een overtreding. Viciat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viladesau wilt de vrije trap nemen. Mejías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grimau probeert naar een medespeler te passen. Viciat is nu in balbezit. Besolí legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viciat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viciat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viladesau rent richting de bal. Abellí onderschept slim de pass. Abellí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau onderschept slim de pass. Grimau passt de bal in één keer door. Viciat is nu in balbezit. Viciat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: els ziga-zaga Adictes 36%, Ànecs a l`atac 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
els ziga-zaga Adictes - Ànecs a l`atac 0:0

47e minuut.
Grabiel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quintana de bal onder controle te krijgen. Abellí is nu in balbezit. Abellí schiet op doel. Jaume probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
els ziga-zaga Adictes - Ànecs a l`atac 1:0

53e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Met opzet legt Quintana zijn tegenspeler op de grond. Barreiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barreiro met een snel genomen vrije trap. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Cavaller rent richting de bal. Cavaller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Montallà is nu in balbezit. Montallà passt de bal zonder na te denken. Claverol is nu in balbezit. Viciat onderschept slim de pass. Viciat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
els ziga-zaga Adictes - Ànecs a l`atac 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: els ziga-zaga Adictes 26%, Ànecs a l`atac 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
els ziga-zaga Adictes - Ànecs a l`atac 1:1