Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs a l`atac Minyons Lletjos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Llach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip is nu in balbezit. Llach begaat een overtreding. Llach krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jaume trapt de bal weg van het doel. Bernadó kopt de bal weg. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Dragó is nu in balbezit. Dragó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Minyons Lletjos 0:1

20e minuut.
Viladesau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragó. Viladesau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viladesau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Març, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viciat is nu in balbezit. Viciat draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Baixé is nu in balbezit. Cerbós begaat een overtreding. Baixé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baixé met een snel genomen vrije trap. Dragó controleert de bal met de borst. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dragó onderschept slim de pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dragó de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Minyons Lletjos 0:2

39e minuut.
Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Viciat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora is nu in balbezit. Viciat verovert de bal door een tackle van achteren. Viciat draait met de bal, schiet en ... Sabarich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs a l`atac 69%, Minyons Lletjos 31%.
Ànecs a l`atac - Minyons Lletjos 0:2

51e minuut.
Quintana geeft een lange en hoge pass. Març geeft een hoge lob. Viladesau is nu in balbezit. Dragó verovert de bal door een tackle van achteren. Dragó geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Quintana passt de bal met de wreef. Ortís is nu in balbezit. Viciat verovert de bal door een tackle van achteren. Viciat schiet op doel. Sabarich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Minyons Lletjos 1:2

62e minuut.
Viladesau kopt de bal weg. Baixé is nu in balbezit. Baixé passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Baixé rent richting de bal. Baixé geeft een hoge lob. Taulats kopt de bal weg. Garcia probeert de bal met de borst te controleren. Garcia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs a l`atac 55%, Minyons Lletjos 45%.
Ànecs a l`atac - Minyons Lletjos 1:2