Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirates amb Mangala Dròpols Secrets
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Garal onderschept slim de pass. Garal passt de bal zonder na te denken. Salvadó bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadó haalt uit met een fantastische trap. Lòpez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Dròpols Secrets 0:1

31e minuut.
Faugerat geeft de bal voor. Àlvarez de Fukate kan de bal niet met de borst controleren. Fouquet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fouquet krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Teixidó is nu in balbezit. Llusià onderschept slim de pass. Llusià met een sublieme pass. Salvadó is nu in balbezit. Salvadó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 57%, Dròpols Secrets 43%.
Pirates amb Mangala - Dròpols Secrets 0:1

59e minuut.
Costura kopt de bal weg. Llusià rent richting de bal. Llusià probeert naar een medespeler te passen. Salvadó bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gallar verovert de bal door een tackle van achteren. Gallar passt de bal zonder na te denken. Garal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadó is nu in balbezit. Salvadó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mejías is nu in balbezit. Gallar verovert de bal door een tackle van achteren. Gallar geeft een hoge lob. Salvadó rent richting de bal. Salvadó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 54%, Dròpols Secrets 46%.
Pirates amb Mangala - Dròpols Secrets 0:1