Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terminèitors i prou Óssos Esportiu Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Balsells trapt de bal weg. Montoto kopt de bal weg. Caerat probeert de bal met de borst te controleren. Andorrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorrà draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Duró trapt de bal weg. Solana kopt de bal weg. Klungelig pakt Bernaus de bal. Andorrà rent richting de bal. Andorrà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Solana passt de bal in één keer door. Amat rent richting de bal. Amat geeft een hoge lob. Andorrà rent richting de bal. Andorrà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terminèitors i prou - Óssos Esportiu Club 0:1

22e minuut.
Comella is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amat met een snelle inworp. Solana rent richting de bal. Solana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bernaus heeft problemen om de bal te vangen. Pinyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinyol speelt de bal door. Andorrà rent richting de bal. Andorrà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albà trapt de bal weg van het doel. Alves kopt de bal weg. Solana rent richting de bal. Solana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Balsells trapt de bal weg. Alves met een sublieme pass. Rodrigues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saus rent richting de bal. Saus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terminèitors i prou - Óssos Esportiu Club 1:1

41e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. Balsells is nu in balbezit. Balsells passt de bal in één keer door. Saus is nu in balbezit. Saus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terminèitors i prou 67%, Óssos Esportiu Club 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terminèitors i prou - Óssos Esportiu Club 1:1

63e minuut.
Solana rent richting de bal. Andorrà is nu in balbezit. Caerat onderschept slim de pass. Solana rent richting de bal. Solana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cerni geeft de bal voor. Andorrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Caerat zijn tegenspeler op de grond. Caerat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Ventalló is nu in balbezit. Solana onderschept slim de pass. Solana passt de bal zonder na te denken. Andorrà rent richting de bal. Andorrà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terminèitors i prou 70%, Óssos Esportiu Club 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terminèitors i prou - Óssos Esportiu Club 1:1