Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minyons Lletjos Mussols amb Mangala
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ferriol speelt de bal door. Santuré is nu in balbezit. Santuré met een sublieme pass. Colldecarrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Colldecarrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ferriol geeft de bal voor. Inworp. Alís met een snelle inworp. Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baixé is nu in balbezit. Morató verovert de bal door een tackle van achteren. Morató passt de bal zonder na te denken. Colldecarrera rent richting de bal. Colldecarrera draait met de bal, schiet en ... Sabarich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ortís geeft een lange en hoge pass. Colldecarrera heeft problemen om de bal te vangen. Ortís rent richting de bal. Colldecarrera onderschept slim de pass. Colldecarrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minyons Lletjos - Mussols amb Mangala 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyons Lletjos 58%, Mussols amb Mangala 42%.
Minyons Lletjos - Mussols amb Mangala 0:1

52e minuut.
Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Morató onderschept slim de pass. Morató passt de bal zonder na te denken. Colldecarrera is nu in balbezit. Colldecarrera schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Alís met de inworp. Dragó is nu in balbezit. Ferriol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragó raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dragó neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minyons Lletjos - Mussols amb Mangala 1:1

75e minuut.
Fité trapt de bal weg van het doel. Morató kopt de bal weg. Daar is Alzamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colldecarrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Colldecarrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Morató is nu in balbezit. Bernadó onderschept slim de pass. Bernadó met een sublieme pass. Colldecarrera is nu in balbezit. Colldecarrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sabarich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyons Lletjos 51%, Mussols amb Mangala 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minyons Lletjos - Mussols amb Mangala 1:1