Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirates amb Mangala Çàilons de la Muntanya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sants bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernich is nu in balbezit. Bernich passt de bal zonder na te denken. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Çàilons de la Muntanya 0:1

8e minuut.
Sants geeft de bal voor. Teixidó heeft problemen om de bal te vangen. Bernich met een sublieme pass. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mejías kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sants de bal onder controle te krijgen. Bernich rent richting de bal. Bernich draait met de bal, schiet en ... Marquès werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Çàilons de la Muntanya 0:2

20e minuut.
Cairat kopt de bal weg. Àlvarez de Fukate heeft problemen om de bal te vangen. Àlvarez de Fukate speelt de bal door. Pallarols rent richting de bal. Pallarols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mejías geeft de bal voor. Sants rent richting de bal. Sants geeft een lange en hoge pass. Bernich rent richting de bal. Bernich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baixé is nu in balbezit. Baixé met een sublieme pass. Sants controleert de bal met de borst. Tarifa onderschept slim de pass. Tarifa geeft een hoge lob. Sunyol bokst de bal weg.

33e minuut.
Bernat onderschept slim de pass. Bernat met een sublieme pass. Bernich rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Çàilons de la Muntanya 0:3

43e minuut.
Klungelig pakt Pallarols de bal. Bernat rent richting de bal. Pallarols rent richting de bal. Pallarols schiet op doel. Urraca probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 52%, Çàilons de la Muntanya 48%.
Pirates amb Mangala - Çàilons de la Muntanya 0:3

47e minuut.
Lòpez heeft problemen om de bal te vangen. Teixidó is nu in balbezit. Teixidó probeert naar een medespeler te passen. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías speelt de bal door. Cairat probeert de bal aan de voet te houden. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols draait met de bal, schiet en ... Sunyol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Çàilons de la Muntanya 1:3

76e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Bernich met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Rodrigues probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 58%, Çàilons de la Muntanya 42%.
Pirates amb Mangala - Çàilons de la Muntanya 1:3