Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minyons Lletjos Cracs Ràpids
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Llach rent richting de bal. Faust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faust krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Olivé speelt de bal door. Llach bereikt de bal nog maar net als eerste. Llach geeft de bal voor. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minyons Lletjos - Cracs Ràpids 1:0

16e minuut.
Olivé passt de bal zonder na te denken. Carnicé is nu in balbezit. Dragó is nu in balbezit. Carnicé verovert de bal door een tackle van achteren. Carnicé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Casals met een harde bal richting middenveld. Dragó kopt de bal weg. Daar is Amatller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Olivas kan de bal niet met de borst controleren. Farreres rent richting de bal. Olivas verovert de bal door een tackle van achteren. Olivas geeft een hoge lob. Adans maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baixé passt de bal zonder na te denken. Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó verovert de bal door een tackle van achteren. Dragó schiet op doel. Gené bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyons Lletjos 52%, Cracs Ràpids 48%.
Minyons Lletjos - Cracs Ràpids 1:0

46e minuut.
Amatller rent richting de bal. Amatller geeft een hoge lob. Olivé probeert de bal aan de voet te houden. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... Gené probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Carnicé onderschept slim de pass. Carnicé geeft een lange en hoge pass. Adans is nu in balbezit. Ferreró is nu in balbezit. Ferreró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyons Lletjos 49%, Cracs Ràpids 51%.
Minyons Lletjos - Cracs Ràpids 1:0