Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussols amb Mangala Terminèitors i prou
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ventalló rent richting de bal. Molleví rent richting de bal. Molleví passt de bal zonder na te denken. Colldecarrera is nu in balbezit. Colldecarrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moles bereikt de bal nog maar net als eerste. Moles geeft een hoge lob. Iglesias kopt de bal weg. Saus heeft problemen om de bal te vangen. Saus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Molleví geeft een hoge lob. Moreiro probeert de bal met de borst te controleren. Servants probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colldecarrera de bal. Colldecarrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Albà met een harde bal richting middenveld. Ferriol kopt de bal weg. Morató is nu in balbezit. Colldecarrera is nu in balbezit. Colldecarrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdaguer met een snelle inworp. Aragonès verovert de bal door een tackle van achteren. Colldecarrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Colldecarrera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols amb Mangala - Terminèitors i prou 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussols amb Mangala 35%, Terminèitors i prou 65%.
Mussols amb Mangala - Terminèitors i prou 1:0

72e minuut.
Alves onderschept slim de pass. Alves met een sublieme pass. Bergès rent richting de bal. Saus is nu in balbezit. Saus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Verdaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Verdaguer met een sublieme pass. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Morató verovert de bal door een tackle van achteren. Morató geeft een lange en hoge pass. Albà bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussols amb Mangala 41%, Terminèitors i prou 59%.
Mussols amb Mangala - Terminèitors i prou 1:0