Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cantants i els 7 nanets Cracs Ràpids
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Faust verovert de bal door een tackle van achteren. Àlvarez de Fukate probeert naar een medespeler te passen. Adans is nu in balbezit. Adans draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Luena de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bons geeft een lange en hoge pass. Daar is Carnicé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freixas rent richting de bal. Beixaconill bereikt de bal nog maar net als eerste. Beixaconill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Olivé de bal. Beixaconill rent richting de bal. Olivé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olivé krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Àlvarez de Fukate met een sublieme pass. Ferreró bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreró met een sublieme pass. Adans heeft problemen om de bal te vangen. Adans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantants i els 7 nanets - Cracs Ràpids 0:1

30e minuut.
Aldosa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carnicé. Aldosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldosa met een snel genomen vrije trap. Freixas kan de bal niet met de borst controleren. Freixas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aldosa heeft problemen om de bal te vangen. Ferreró is nu in balbezit. Ferreró passt de bal in één keer door. Adans is nu in balbezit. Adans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Clarena geeft een hoge lob. Olivé heeft problemen om de bal te vangen. Olivé passt de bal zonder na te denken. Adans bereikt de bal nog maar net als eerste. Adans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Àlvarez de Fukate onderschept slim de pass. Beixaconill rent richting de bal. Àlvarez de Fukate bereikt de bal nog maar net als eerste. Beixaconill onderschept slim de pass. Beixaconill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Olivé kopt de bal weg. Ferreró bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreró passt de bal met de wreef. Adans is nu in balbezit. Adans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantants i els 7 nanets 62%, Cracs Ràpids 38%.
Cantants i els 7 nanets - Cracs Ràpids 0:1

55e minuut.
Salvals is nu in balbezit. Ferreró onderschept slim de pass. Ferreró passt de bal zonder na te denken. Adans is nu in balbezit. Adans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Salvals met de inworp. Bons geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carnicé de bal. Freixas rent richting de bal. Freixas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bons rent richting de bal. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Bons onderschept slim de pass. Bons geeft de bal voor. Freixas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cantants i els 7 nanets - Cracs Ràpids 1:1

90e minuut.
Aldosa heeft problemen om de bal te vangen. Aldosa passt de bal zonder na te denken. Blasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freixas rent richting de bal. Freixas schiet op doel. Gené bokst de bal weg. Freixas rent richting de bal. Freixas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cantants i els 7 nanets - Cracs Ràpids 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantants i els 7 nanets 52%, Cracs Ràpids 48%.
Cantants i els 7 nanets - Cracs Ràpids 2:1