Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óssos Esportiu Club Çàilons de la Muntanya
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Amat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solana rent richting de bal. Solana geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Esportiu Club - Çàilons de la Muntanya 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Amat de bal. Baixé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amat raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerni met een snel genomen vrije trap. Andorrà rent richting de bal. Andorrà draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Esportiu Club - Çàilons de la Muntanya 2:0

23e minuut.
Bernich passt de bal zonder na te denken. Moreno rent richting de bal. Espinosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernich wilt de vrije trap nemen. Toscano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rodrigues geeft de bal voor. Pla kopt de bal weg. Montoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Urraca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amat met de inworp. Solana is nu in balbezit. Solana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Taltavull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taltavull probeert naar een medespeler te passen. Sants bereikt de bal nog maar net als eerste. Sants geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lottin geeft een lange en hoge pass. Bernich probeert de bal met de borst te controleren. Bernich speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Bernich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerni begaat een overtreding. Bernich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Esportiu Club 57%, Çàilons de la Muntanya 43%.
Óssos Esportiu Club - Çàilons de la Muntanya 2:0

51e minuut.
Fontàs rent richting de bal. Bernich onderschept slim de pass. Bernich passt de bal zonder na te denken. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Esportiu Club - Çàilons de la Muntanya 2:1

75e minuut.
Rodrigues passt de bal zonder na te denken. Cerni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taltavull. Taltavull krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Esportiu Club 47%, Çàilons de la Muntanya 53%.
Óssos Esportiu Club - Çàilons de la Muntanya 2:1