Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lleons del Pirineu Capgrossos i la senyora King
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal in één keer door. Turon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoto schiet op doel. Amatller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Albinyà passt de bal zonder na te denken. Carlemany is nu in balbezit. Soldevila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Soldevila moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soldevila schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Aranyó verovert de bal door een tackle van achteren. Aranyó geeft een hoge lob. Alonso kopt de bal weg. Turon rent richting de bal. Turon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lleons del Pirineu 61%, Capgrossos i la senyora King 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lleons del Pirineu - Capgrossos i la senyora King 0:0

49e minuut.
Albinyà met de inworp. Klungelig pakt Moles de bal. Aranyó rent richting de bal. Moles verovert de bal door een tackle van achteren. Moles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ramonatxo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrabou met de inworp. Montoto rent richting de bal. Montoto geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Amatller bokst de bal weg. Turon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dubroca rent richting de bal. Dubroca passt de bal met de wreef. Turon rent richting de bal. Turon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramonatxo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lleons del Pirineu 51%, Capgrossos i la senyora King 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lleons del Pirineu - Capgrossos i la senyora King 0:0