Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borinots Colla Farrera Coets Estranys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Escabrós zal de hoekschop nemen. Guardiet kopt de bal weg. Gaset is nu in balbezit. Gaset draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Agustí met de inworp. Guardiet probeert naar een medespeler te passen. Sanglàs is nu in balbezit. Baqueró verovert de bal door een tackle van achteren. Baqueró draait met de bal, schiet en ... Llovet bokst de bal weg.

13e minuut.
Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cerdà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerdà met een sublieme pass. Dauvergne is nu in balbezit. Dauvergne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cerdà bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerdà passt de bal in één keer door. Carames probeert naar een medespeler te passen. Dauvergne heeft problemen om de bal te vangen. Dauvergne schiet op doel. Camarlot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cerdà onderschept slim de pass. Espot bereikt de bal nog maar net als eerste. Espot met een sublieme pass. Klungelig pakt Baqueró de bal. Baqueró draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Agustí met de inworp. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaset onderschept slim de pass. Gaset haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borinots Colla Farrera - Coets Estranys 1:0

35e minuut.
Gaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaset probeert naar een medespeler te passen. Sanglàs heeft problemen om de bal te vangen. Baqueró is nu in balbezit. Baqueró draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borinots Colla Farrera 46%, Coets Estranys 54%.
Borinots Colla Farrera - Coets Estranys 1:0

53e minuut.
Albinyà rent richting de bal. Guardiet speelt de bal door. Albinyà is nu in balbezit. Albinyà schiet op doel. Espot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lima is nu in balbezit. Lima speelt de bal door. Carames rent richting de bal. Lima onderschept slim de pass. Lima geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Escabrós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaset bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerdà. Gaset is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gaset neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Carames geeft de bal voor. Inworp. Lima met een snelle inworp. Albinyà is nu in balbezit. Albinyà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cerdà kopt de bal weg. Carames bereikt de bal nog maar net als eerste. Albinyà schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Albinyà krijgt een gele kaart. Carames moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carames kan niet meer verder spelen. Arnalot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borinots Colla Farrera 52%, Coets Estranys 48%.
Borinots Colla Farrera - Coets Estranys 1:0