Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capgrossos i la senyora King Nans Rojos amb Barretina
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Colell speelt de bal door. Rebernaigua met een sublieme pass. Llach rent richting de bal. Daar is Llach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Cairat met een harde bal richting middenveld. Montoto kopt de bal weg. Turon rent richting de bal. Turon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bazan passt de bal zonder na te denken. Llach is nu in balbezit. Tarrades is nu in balbezit. Llach onderschept slim de pass. Llach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Montoto kopt de bal weg. Bordas rent richting de bal. Turon verovert de bal door een tackle van achteren. Turon haalt uit met een fantastische trap. Solsona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - Nans Rojos amb Barretina 1:0

25e minuut.
Carlemany probeert naar een medespeler te passen. Bordas is nu in balbezit. Met opzet legt Carlemany zijn tegenspeler op de grond. Carlemany krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Montoto onderschept slim de pass. Montoto speelt de bal door. Pararols kan de bal niet met de borst controleren. Montoto rent richting de bal. Montoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Turon bereikt de bal nog maar net als eerste. Turon passt de bal zonder na te denken. Carlemany met een sublieme pass. Turon bereikt de bal nog maar net als eerste. Turon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aranyó trapt de bal weg van het doel. Montoto kopt de bal weg. Turon rent richting de bal. Turon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - Nans Rojos amb Barretina 2:0

45e minuut.
Aranyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebernaigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebernaigua geeft de bal voor. Llach bereikt de bal nog maar net als eerste. Llach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - Nans Rojos amb Barretina 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capgrossos i la senyora King 48%, Nans Rojos amb Barretina 52%.
Capgrossos i la senyora King - Nans Rojos amb Barretina 2:1

65e minuut.
Sanui is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso speelt de bal door. Montoto is nu in balbezit. Montoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Carlemany passt de bal in één keer door. Pararols bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoto begaat een overtreding. Montoto krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Colell heeft problemen om de bal te vangen. Turon is nu in balbezit. Turon passt de bal zonder na te denken. Montoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - Nans Rojos amb Barretina 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capgrossos i la senyora King 50%, Nans Rojos amb Barretina 50%.
Capgrossos i la senyora King - Nans Rojos amb Barretina 3:1