Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carquinyolis i punt Animalots dels Boscos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Delbecque probeert naar een medespeler te passen. Mandicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carballo krijgt een gele kaart. Mandicó raakt geblesseerd tijdens het duel. Colomer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Huguet met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. le Bris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gironès is nu in balbezit. Gironès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:1

38e minuut.
Gironès probeert naar een medespeler te passen. le Bris is nu in balbezit. le Bris passt de bal zonder na te denken. Gironès rent richting de bal. Gironès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:2

41e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Carballo passt de bal met de wreef. Roudil rent richting de bal. Castellarnau onderschept slim de pass. Castellarnau geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Colomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferràs verovert de bal door een tackle van achteren. Ferràs speelt de bal door. Gironès rent richting de bal. Gironès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carquinyolis i punt 43%, Animalots dels Boscos 57%.
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:3

52e minuut.
Colomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferràs probeert naar een medespeler te passen. Gironès is nu in balbezit. Gironès haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Delbecque geeft de bal voor. Mandicó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domingo. Mandicó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mandicó kan niet meer verder spelen. Vieira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carquinyolis i punt 40%, Animalots dels Boscos 60%.
Carquinyolis i punt - Animalots dels Boscos 0:3