Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninots i prou Animalots i els 7 nanets
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Cinca rent richting de bal. Cinca passt de bal met de wreef. Sagarra is nu in balbezit. Sagarra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Artiga rent richting de bal. Cinca verovert de bal door een tackle van achteren. Cinca passt de bal in één keer door. Sagarra rent richting de bal. Sagarra draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Daar is Casals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Casals zijn tegenspeler op de grond. Casals is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Artiga rent richting de bal. Cinca verovert de bal door een tackle van achteren. Cinca passt de bal met de wreef. Sagarra rent richting de bal. Sagarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagarra is nu in balbezit. Sagarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninots i prou - Animalots i els 7 nanets 1:0

29e minuut.
Hernandes probeert naar een medespeler te passen. Marticella is nu in balbezit. Laffite begaat een overtreding. Laffite krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dot rent richting de bal. Baqueró verovert de bal door een tackle van achteren. Baqueró speelt de bal door. Cinca rent richting de bal. Cinca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninots i prou 34%, Animalots i els 7 nanets 66%.
Ninots i prou - Animalots i els 7 nanets 1:0

47e minuut.
Cinca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Març komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Riu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Març bereikt de bal nog maar net als eerste. Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Març onderschept slim de pass. Març haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Riu rent richting de bal. Riu passt de bal in één keer door. Bernat probeert naar een medespeler te passen. Sagarra is nu in balbezit. Sagarra schiet op doel. Gil bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Març verovert de bal door een tackle van achteren. Dot is nu in balbezit. Dot passt de bal zonder na te denken. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trullols komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Trullols geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baqueró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Març rent richting de bal. Març geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Artiga met een snelle inworp. Torà is nu in balbezit. Torà probeert naar een medespeler te passen. Riu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Rossell rent richting de bal. Març rent richting de bal. Sagarra is nu in balbezit. Març rent richting de bal. Març schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninots i prou - Animalots i els 7 nanets 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninots i prou 32%, Animalots i els 7 nanets 68%.
Ninots i prou - Animalots i els 7 nanets 2:0