Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llenyataires Bojos i Perillosos Carquinyolis i punt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Urraca is nu in balbezit. Delbecque verovert de bal door een tackle van achteren. Delbecque passt de bal in één keer door. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Molí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colomer is nu in balbezit. Colomer passt de bal in één keer door. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lloreda probeert naar een medespeler te passen. Aleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fité bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubroca verovert de bal door een tackle van achteren. Dubroca draait met de bal, schiet en ... Rossell bokst de bal weg.

10e minuut.
Rossell met de inworp. Colomer is nu in balbezit. Urraca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urraca krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Urraca kopt de bal weg. Daar is Cucurull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llobet geeft een hoge lob. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llenyataires Bojos i Perillosos 78%, Carquinyolis i punt 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llenyataires Bojos i Perillosos - Carquinyolis i punt 0:0

52e minuut.
Piqué geeft een hoge lob. Inworp. Castellarnau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubroca is nu in balbezit. Dubroca geeft een lange en hoge pass. Rossell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires Bojos i Perillosos - Carquinyolis i punt 0:1

56e minuut.
Rossell kopt de bal weg. Klungelig pakt Urraca de bal. Delbecque speelt de bal door. Vieira rent richting de bal. Vieira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Picasso geeft de bal voor. Aleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurull onderschept slim de pass. Cucurull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Llenyataires Bojos i Perillosos - Carquinyolis i punt 1:1

81e minuut.
Dubroca is nu in balbezit. Dubroca passt de bal in één keer door. Muntanter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira onderschept slim de pass. Vieira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llenyataires Bojos i Perillosos 60%, Carquinyolis i punt 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llenyataires Bojos i Perillosos - Carquinyolis i punt 1:1