Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animalots Maiencertem Mussols C. Esportiu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Serralta geeft een lange en hoge pass. Servants kopt de bal weg. Daar is Aja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mons rent richting de bal. Mons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Boada met een harde bal richting middenveld. Trujillo kopt de bal weg. Pericay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mons verovert de bal door een tackle van achteren. Mons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Maiencertem 56%, Mussols C. Esportiu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Animalots Maiencertem - Mussols C. Esportiu 0:0

47e minuut.
Mons verovert de bal door een tackle van achteren. Aja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mons onderschept slim de pass. Mons schiet op doel. Forcadell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Maiencertem - Mussols C. Esportiu 0:1

53e minuut.
Inworp. Aja met de inworp. Lottin geeft een hoge lob. Nasr probeert de bal met de borst te controleren. Nasr haalt uit met een fantastische trap. Mompart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots Maiencertem - Mussols C. Esportiu 1:1

78e minuut.
Nasr rent richting de bal. Boada verovert de bal door een tackle van achteren. Boada geeft een lange en hoge pass. Mons bereikt de bal nog maar net als eerste. Mons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Resende rent richting de bal. Nasr onderschept slim de pass. Acebron bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr rent richting de bal. Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lottin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acebron rent richting de bal. Acebron schiet op doel. Rué rent richting de bal. Rué haalt uit met een fantastische trap. Mompart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Maiencertem 47%, Mussols C. Esportiu 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Animalots Maiencertem - Mussols C. Esportiu 1:1