Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animalots i els 7 nanets Llops pirats del karma
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Laffite de bal. Laffite probeert naar een medespeler te passen. Torà heeft problemen om de bal te vangen. Serres verovert de bal door een tackle van achteren. Serres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Guillemó de bal. Riu verovert de bal door een tackle van achteren. Riu met een sublieme pass. Laffite rent richting de bal. Laffite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Planes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laffite is nu in balbezit. Laffite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gaspar geeft een hoge lob. Inworp. Da Silva met een snelle inworp. Riu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tubau kopt de bal weg. Klungelig pakt Trullols de bal. Grabulós is nu in balbezit. Grabulós haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 0:1

25e minuut.
Planes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riu heeft problemen om de bal te vangen. Riu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 1:1

30e minuut.
Zaragozà geeft een lange en hoge pass. Hernandes rent richting de bal. Julià begaat een overtreding. Julià krijgt een gele kaart. Hernandes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torà zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laffite krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 2:1

35e minuut.
Tubau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torà probeert de bal met de borst te controleren. Grabulós bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulós schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 2:2

39e minuut.
Guillemó geeft een lange en hoge pass. Grabulós rent richting de bal. Grabulós geeft een hoge lob. Julià is nu in balbezit. Julià draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Guillemó verovert de bal door een tackle van achteren. Guillemó passt de bal met de wreef. Tubau rent richting de bal. Tubau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gil trapt de bal weg. Julià bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hernandes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hernandes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Julià raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Guillemó passt de bal met de wreef. Trullols met een sublieme pass. Grabulós bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots i els 7 nanets 48%, Llops pirats del karma 52%.
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 2:3

52e minuut.
Torà met een sublieme pass. Laffite is nu in balbezit. Riu is nu in balbezit. Riu draait met de bal, schiet en ... Peppe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 3:3

70e minuut.
Juvés rent richting de bal. Artiga begaat een overtreding. Juvés raakt geblesseerd tijdens het duel. Julià zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Piqué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabulós rent richting de bal. Grabulós haalt uit met een fantastische trap. Gil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 3:4

70e minuut.
Serres rent richting de bal. Trullols bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullols passt de bal in één keer door. Grabulós is nu in balbezit. Grabulós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Riu onderschept slim de pass. Laffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Riu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laffite is nu in balbezit. Laffite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Guillemó speelt de bal door. Basses is nu in balbezit. Basses passt de bal zonder na te denken. Laffite rent richting de bal. Laffite draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Trullols de bal. Riu is nu in balbezit. Riu passt de bal zonder na te denken. Laffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Laffite schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots i els 7 nanets 45%, Llops pirats del karma 55%.
Animalots i els 7 nanets - Llops pirats del karma 3:4