Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops pirats del karma Ninots i prou
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Oriol verovert de bal door een tackle van achteren. Oriol probeert naar een medespeler te passen. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cassú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Març bereikt de bal nog maar net als eerste. Març schiet op doel. Gaspar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Ninots i prou 0:1

31e minuut.
Serres speelt de bal door. Massot rent richting de bal. Guillemó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guillemó krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Doeltrap. Gaspar trapt de bal weg. Tubau speelt de bal door. Grabulós rent richting de bal. Grabulós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops pirats del karma 48%, Ninots i prou 52%.
Llops pirats del karma - Ninots i prou 0:1

47e minuut.
Zaragozà geeft een hoge lob. Inworp. Baqueró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Març rent richting de bal. Març haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baqueró rent richting de bal. Baqueró geeft de bal voor. Oriol kopt de bal weg. Klungelig pakt Sagarra de bal. Sagarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Ninots i prou 0:2

62e minuut.
Juvés bereikt de bal nog maar net als eerste. Juvés speelt de bal door. Grabulós bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulós schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marticella de bal onder controle te krijgen. Marquilló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Juvés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fouquet rent richting de bal. Fouquet passt de bal met de wreef. Serres is nu in balbezit. Serres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Serres rent richting de bal. Serres draait met de bal, schiet en ... Marticella probeert de bal aan de voet te houden. Grabulós rent richting de bal. Grabulós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops pirats del karma 38%, Ninots i prou 62%.
Llops pirats del karma - Ninots i prou 0:2