Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops pirats del karma Animalots dels Boscos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cartellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemó verovert de bal door een tackle van achteren. Guillemó met een sublieme pass. Tubau is nu in balbezit. Tubau geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Ribolleda de bal. Grabulós is nu in balbezit. Met opzet legt Perearnau zijn tegenspeler op de grond. Perearnau krijgt een gele kaart. Grabulós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serres komt bij de bal en schiet. Grabulós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Guillemó kopt de bal weg. Domingo controleert de bal met de borst. Perearnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubau is nu in balbezit. Tubau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guillemó met een sublieme pass. Ribolleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulós onderschept slim de pass. Grabulós schiet op doel. Carbonell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Perearnau heeft problemen om de bal te vangen. Grabulós rent richting de bal. Grabulós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Animalots dels Boscos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops pirats del karma 41%, Animalots dels Boscos 59%.
Llops pirats del karma - Animalots dels Boscos 1:0

53e minuut.
Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvahal onderschept slim de pass. Carvahal probeert naar een medespeler te passen. Gironès rent richting de bal. Gironès draait met de bal, schiet en ... Peppe bokst de bal weg. Gironès rent richting de bal. Gironès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tubau is nu in balbezit. Tubau passt de bal zonder na te denken. Daar is Roudil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabulós bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Julià rent richting de bal. Julià met een sublieme pass. Domingo speelt de bal door. Tubau is nu in balbezit. Tubau geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Animalots dels Boscos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops pirats del karma 43%, Animalots dels Boscos 57%.
Llops pirats del karma - Animalots dels Boscos 2:0