Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animalots i els 7 nanets Ànecs i punt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Torà de bal onder controle te krijgen. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé passt de bal zonder na te denken. Guillot rent richting de bal. Guillot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Burguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riu is nu in balbezit. Riu met een sublieme pass. Laffite is nu in balbezit. Laffite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots i els 7 nanets - Ànecs i punt 1:0

6e minuut.
Calloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calloni geeft de bal voor. Escudé kopt de bal weg. Guillot is nu in balbezit. Guillot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillot rent richting de bal. Dot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dot moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dot schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Calloni rent richting de bal. Calloni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Burguet de bal. Riu rent richting de bal. Riu schiet op doel. Riu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Escudé heeft problemen om de bal te vangen. Escudé speelt de bal door. Guillot is nu in balbezit. Guillot haalt uit met een fantastische trap. Rossell probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riu met een harde bal richting middenveld. Escudé kopt de bal weg. Guillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillot haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots i els 7 nanets - Ànecs i punt 1:1

26e minuut.
Laffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Burguet onderschept slim de pass. Riu rent richting de bal. Riu schiet op doel. Riu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots i els 7 nanets - Ànecs i punt 2:1

38e minuut.
Calloni is nu in balbezit. Calloni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casals met de inworp. Da Silva geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots i els 7 nanets 54%, Ànecs i punt 46%.
Animalots i els 7 nanets - Ànecs i punt 2:1

71e minuut.
Da Silva met een snelle inworp. Casals bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Burguet speelt de bal door. Escudé rent richting de bal. Piqué begaat een overtreding. Piqué krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Laffite is nu in balbezit. Riu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riu passt de bal met de wreef. Laffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Laffite haalt uit met een fantastische trap. Riu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots i els 7 nanets 53%, Ànecs i punt 47%.
Animalots i els 7 nanets - Ànecs i punt 2:1