Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trencalossos de les Coves Cavalls Majestuosos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Heylen is nu in balbezit. Rifé is nu in balbezit. Heylen verovert de bal door een tackle van achteren. Heylen schiet op doel. Ribolleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 0:1

15e minuut.
Llopart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gené verovert de bal door een tackle van achteren. Gené geeft een hoge lob. Heylen rent richting de bal. Heylen schiet op doel. Ribolleda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 0:2

23e minuut.
Gené verovert de bal door een tackle van achteren. Gené geeft een hoge lob. Heylen is nu in balbezit. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Escolà geeft een lange en hoge pass. Tedesco speelt de bal door. Heylen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols haalt uit met een fantastische trap. Ribolleda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 0:3

34e minuut.
Escolà met een sublieme pass. Codina is nu in balbezit. Herder rent richting de bal. Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Codina schiet op doel. Tedesco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 1:3

44e minuut.
Moxat controleert de bal met de borst. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal is nu in balbezit. Pallarols onderschept slim de pass. Pallarols schiet op doel. Ribolleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos de les Coves 63%, Cavalls Majestuosos 37%.
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 1:3

46e minuut.
Herder is nu in balbezit. Herder met een sublieme pass. Heylen rent richting de bal. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 1:4

60e minuut.
Moxat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escolà rent richting de bal. Escolà geeft een lange en hoge pass. Daar is Llopart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llopart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 2:4

62e minuut.
Lòpez geeft de bal voor. Herder probeert de bal aan de voet te houden. Escolà geeft een lange en hoge pass. Codina is nu in balbezit. Codina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 3:4

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tedesco met een harde bal richting middenveld. Casal heeft problemen om de bal te vangen. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos de les Coves 58%, Cavalls Majestuosos 42%.
Trencalossos de les Coves - Cavalls Majestuosos 3:4