Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torbs Estrafolaris Robots i la Bola de Drap
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Morera de bal. Hicks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morera. Hicks raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hicks kan niet meer verder spelen. Luena komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Masoliver rent richting de bal. Alabau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masoliver raakt geblesseerd tijdens het duel. Poilane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Masoliver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aleu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena geeft de bal voor. Sants kopt de bal weg. Prats is nu in balbezit. Prats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Bonjorn met een harde bal richting middenveld. Grandpierre kopt de bal weg. Alabau rent richting de bal. Alabau schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Daar is Peremiquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pousa geeft de bal voor. Alabau is nu in balbezit. Alabau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inworp. Pousa met een snelle inworp. Klungelig pakt Grandpierre de bal. Grandpierre geeft een lange en hoge pass. Alabau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torbs Estrafolaris 41%, Robots i la Bola de Drap 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torbs Estrafolaris - Robots i la Bola de Drap 0:0

53e minuut.
Querol rent richting de bal. Querol geeft de bal voor. Morera probeert de bal aan de voet te houden. Prats is nu in balbezit. Prats schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Torà is nu in balbezit. Noyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyon passt de bal met de wreef. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alabau bereikt de bal nog maar net als eerste. Alabau passt de bal in één keer door. Grandpierre rent richting de bal. Alabau bereikt de bal nog maar net als eerste. Alabau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Noyon is nu in balbezit. Querol onderschept slim de pass. Querol met een sublieme pass. Prats rent richting de bal. Prats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torbs Estrafolaris 63%, Robots i la Bola de Drap 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torbs Estrafolaris - Robots i la Bola de Drap 0:0