Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trencalossos de les Coves Terminèitors Esmaperduts
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Giberga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lòpez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giberga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alberto met een snel genomen vrije trap. Martínez rent richting de bal. Casal rent richting de bal. Llorens rent richting de bal. Llorens draait met de bal, schiet en ... Ribolleda bokst de bal weg.

22e minuut.
Moxat passt de bal zonder na te denken. Llorens rent richting de bal. Llorens met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos de les Coves - Terminèitors Esmaperduts 0:1

44e minuut.
Llorens probeert naar een medespeler te passen. Giberga rent richting de bal. Giberga probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos de les Coves 58%, Terminèitors Esmaperduts 42%.
Trencalossos de les Coves - Terminèitors Esmaperduts 0:1

69e minuut.
Giberga geeft een hoge lob. Casal kopt de bal weg. Salvat kan de bal niet met de borst controleren. Moxat verovert de bal door een tackle van achteren. Moxat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigorra trapt de bal weg. Daar is Alberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escolà is nu in balbezit. Escolà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos de les Coves 57%, Terminèitors Esmaperduts 43%.
Trencalossos de les Coves - Terminèitors Esmaperduts 0:1