Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animalots Meravellosos Torbs Estrafolaris
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Teixidor draait met de bal, schiet en ... Bonjorn probeert de bal aan de voet te houden. Marzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzal draait met de bal, schiet en ... Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Meravellosos - Torbs Estrafolaris 1:0

5e minuut.
Anglada geeft een hoge lob. Alabau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noyon kopt de bal weg. Alabau is nu in balbezit. Alabau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots Meravellosos - Torbs Estrafolaris 1:1

11e minuut.
Marzal kopt de bal weg. Teixidor rent richting de bal. Noyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzal verovert de bal door een tackle van achteren. Marzal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Meravellosos - Torbs Estrafolaris 2:1

17e minuut.
Aiguadé kopt de bal weg. Duedra rent richting de bal. Duedra geeft een lange en hoge pass. Teixidor is nu in balbezit. Teixidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nasr onderschept slim de pass. Grandpierre rent richting de bal. Biadera is nu in balbezit. Grandpierre onderschept slim de pass. Grandpierre passt de bal zonder na te denken. Serratacó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre is nu in balbezit. Biadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alabau verovert de bal door een tackle van achteren. Alabau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Marzal is nu in balbezit. Marzal passt de bal met de wreef. Teixidor is nu in balbezit. Teixidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Meravellosos 55%, Torbs Estrafolaris 45%.
Animalots Meravellosos - Torbs Estrafolaris 2:1

48e minuut.
Dafis geeft een lange en hoge pass. Daar is Grandpierre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre verovert de bal door een tackle van achteren. Grandpierre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Castellbò is nu in balbezit. Castellbò geeft een lange en hoge pass. Bonjorn heeft problemen om de bal te vangen. Teixidor rent richting de bal. Teixidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Meravellosos - Torbs Estrafolaris 3:1

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pousa neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dafis de bal. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Alabau rent richting de bal. Grandpierre is nu in balbezit. Duedra begaat een overtreding. Duedra krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre geeft de bal voor. Klungelig pakt Anglada de bal. Alabau rent richting de bal. Alabau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Meravellosos 38%, Torbs Estrafolaris 62%.
Animalots Meravellosos - Torbs Estrafolaris 3:1