Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalls Majestuosos Terminèitors Esmaperduts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Viladomat rent richting de bal. Llorens rent richting de bal. Gené speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saboia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Març met een snelle inworp. Llorens rent richting de bal. Llorens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dot rent richting de bal. Heylen onderschept slim de pass. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylen is nu in balbezit. Heylen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Martisella met een sublieme pass. Ros rent richting de bal. Ros passt de bal in één keer door. Llorens is nu in balbezit. Llorens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalls Majestuosos - Terminèitors Esmaperduts 0:1

38e minuut.
Dot kopt de bal weg. Klungelig pakt Gené de bal. Gené verovert de bal door een tackle van achteren. Llorens rent richting de bal. Llorens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Viladomat onderschept slim de pass. Viladomat geeft een lange en hoge pass. Martisella heeft problemen om de bal te vangen. Heylen rent richting de bal. Heylen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Majestuosos 50%, Terminèitors Esmaperduts 50%.
Cavalls Majestuosos - Terminèitors Esmaperduts 0:1

58e minuut.
Viladomat is nu in balbezit. Llorens onderschept slim de pass. Herder speelt de bal door. Llorens is nu in balbezit. Llorens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gené geeft de bal voor. Martisella rent richting de bal. Heylen onderschept slim de pass. Pallarols rent richting de bal. Pallarols draait met de bal, schiet en ... Bigorra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Llorens onderschept slim de pass. Llorens passt de bal zonder na te denken. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ... Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalls Majestuosos - Terminèitors Esmaperduts 0:2

79e minuut.
Ros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noyon komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Puig is nu in balbezit. Puig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noyon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallarols rent richting de bal. Pallarols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Majestuosos 50%, Terminèitors Esmaperduts 50%.
Cavalls Majestuosos - Terminèitors Esmaperduts 0:2